tastbare kwaliteit met liefde voor het vak

DE collectie

DE collectie

tastbare kwaliteit met liefde voor het vak

Toscana

SOFT-AIR Technologie is van buitengewoon comfort in alle MEPHISTO schoenen. De flexibele, duurzaam, elastische en extreem zachte SOFT-AIR tussenzool vermindert harde schokken tot een minimum.

Rosita

De gewrichten, tussenwervelschijven en de wervelkolom worden beschermd. U loopt fluweelzacht en voelt zich zelfs na vele uren nog steeds fit en vol energie. Vermoeide voeten behoren daarmee tot het verleden!

Patsy

In de voet vinden we een kwart van de ongeveer 220 botten die in het menselijk lichaam zitten.

Brad

Om het gevoelige deel van de voet tijdens een wandeling tegen schokken te beschermen, heeft MEPHISTO elk model voorzien van de internationaal gepatenteerde SOFT-AIR Technologie.

Mal

Het grootste deel van de dag zitten onze voeten in schoenen. Dit zorgt bij veel mensen voor verhoogde transpiratie en heeft vaak vervelende bijwerkingen tot gevolg!

Jeremy

De SOFT-AIR TECHNOLOGIE en het natuurlijke leder voor een gezond en aangenaam voetklimaat.

Gin

Speciale schokdemping in de hiel en de zachte, schokabsorberende SOFT-AIR tussenzool in alle MEPHISTOs verminderen de schokken tot een minimum en verlost u van hielspoor.

Pavina

Schokken tijdens het lopen vormen voortdurend een belasting voor het hele lichaam. Gewrichten, tussenwervelschijven en de wervelkolom worden een heel leven lang blootgesteld aan de belasting tijdens het lopen.

Ey

Het anatomisch gevormde, uitneembaar voetbed ondersteunt bij elke stap de voet. Bovendien worden schokken aanzienlijk verminderd. Elke MOBILS schoen garandeert natuurlijk zacht en moeiteloos loopplezier.  U kunt het uitneembaar voetbed vanzelfsprekend ook ruilen met uw eigen steunzool.

Ginger

De polstering tussen de voering en het natuurlijk zachte leder zorgt voor uniek draagcomfort en voorkomt knel- en drukpunten.

Een kenmerken van alle MOBILS.

All

Een robuuste profielzool, actieve schokdemping en een stevige voetsteun, maken van ALLROUNDER de ideale schoenen voor uw actieve vrijetijdsbesteding.

Al bt

Eigentijds design en materiaalcombinaties, dat is ALLROUNDER. De unieke technologie zorgt voor een perfecte pasvorm en garandeert kwaliteit, waarin functionaliteit en comfort samenkomen.

Mein

Stapschoenen met een perfecte pasvorm, meestal met het Gore-Tex membraan.

Het type AB-zool van Meindl (die in onze zaak wordt gevolgd) is ontworpen voor een terrein zoals dat van de Ardennen.

A bas

Natuurlijk is ANNALINA er in kleine en grote maten, gemaakt van de beste materialen en met passie voor leder.

ANNALINA schoenen worden voorzien van een los voetbed zodat er een eigen steunzool in de schoen past.

Anna boots

Het trendy comfortmerk wordt gemaakt in Italië en is beschikbaar in verschillende wijdtes

Ann bott

Gemaakt in Italië, beschikbaar in verschillende wijdtes. Daarnaast is het mogelijk om het voetbed eruit te halen, zodat de schoenen nog persoonlijker gemaakt kunnen worden met behulp van aangepaste zooltjes.

Hassia soul

HASSIA staat garant voor schoenen met een geweldige pasvorm. Kwaliteit en design zijn kenmerken van HASSIA.

Hass boots

Aandacht voor detail en een uitzonderlijke selectie van de beste Italiaanse leersoorten en kleuren daar staat HASSIA voor.

Hassia moc

Modellen met een perfecte pasvorm in comfortabele breedten, zijn handelsmerken van HASSIA.

Peron

Kwalitatieve damessandaal met een mooi afgewerkt losliggende steunzool, dat is PERON.

Hierdoor kan er plaats gemaakt worden voor een eigen zool.

Peron

Geklede, makkelijk zittende damessandaal waarin ook een steunzool past.

Italiaanse kwaliteit en disign met lederen uitneembare zool.

 

Manz

Geselecteerde materialen, ervaren medewerkers, traditioneel vakmanschap, design en hoogwaardig leder kenmerken MANZ.

Manz

Ook voor de sportiven onder ons heeft MANZ schoenen met een losliggende steunzool, zodat er plaats is voor een eigen zool.

Vit

De zolen met bobbeltjes ontspant de benen als een massage tijdens het wandelen en stimuleren de voetzolen en de bloedsomloop.  Uniek voor VITAL

Vit gesl

Iets uniek voor VITAL is de dubbele werking van het voetbed.

muil Fi

Een anatomisch gevormd voetbed, schokabsorberende loopzool, perfecte pasvorm, hoogwaardige materialen en hallux bescherming, dat zijn de eigenschappen van FIDELIO.

muil Fid H

Met een uitneembare zool en zo dus plaats voor een eigen steunzool.

De HALLUX collectie , speciaal extra zacht afgewerkt.

da For

Tijdloze elegantie, het beste draagcomfort en de consequente uitvoering met hoogwaardige materialen, vormen de basis voor de perfecte FORTUNA pantoffels.

he For

Het hoge draagcomfort en de consequente uitvoering met hoogwaardige materialen vormen de basis voor de perfecte FORTUNA pantoffel.

Een greep uit het assortiment.

 

Op deze pagina kunt u een presentatie bekijken van een greep uit ons assortiment aan topschoenen van topmerken. Enkele van deze topmerken zijn ondermeer: Mephisto, Mobile Ergonomic, Allrounder, Annalina, Hassia, Vital, Fidelio, Footnotes en Peron. Stuk voor stuk topmerken die kwaliteit en draagcomfort hoog in het vaandel dragen. Kom gerust een keertje langs in de winkel voor het volledig aanbod.

vragen?

contacteer ons!

VRAGEN? 
CONTACTEER ONS!

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Of heeft u misschien een vraag over één van onze producten? Of wilt u gewoon even Hallo zeggen? Aarzel niet om ons te contacteren met onderstaand contactformulier of via evavickyshoes@hotmail.com, wij beantwoorden uw vraag met plezier en zo snel mogelijk!

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Of heeft u misschien een vraag over één van onze producten? Of wilt u gewoon even Hallo zeggen? Aarzel niet om ons te contacteren met onderstaand contactformulier of via evavickyshoes@hotmail.com, wij beantwoorden uw vraag met plezier en zo snel mogelijk!

ADRESf2

Scheldestraat 65

9140 Temse