tastbare kwaliteit met liefde voor het vak

over ons

Over ONS

tastbare kwaliteit met liefde voor het vak

EEN STUKJE GESCHIEDENIS…

 

Als handelsnaam kent ‘Vicky Shoes’ een heel lange geschiedenis. Victor Heleu zette de schoengroothandel van zijn vader – in de jaren zestig gevestigd op de Markt van Deinze – verder onder deze naam. Destijds waren Engels klinkende namen erg “in”. Het is dan ook in de jaren zestig dat ons verhaal van start gaat.

 

 Victor steunde mijn moeke in oktober 1966 – toen amper twintig jaar jong! – om haar eerste belangrijke stappen in de schoenenbranche te zetten. Uit genegenheid werd de naam overgenomen voor onze detailhandel in de Scheldestraat van Temse. De winkel werd in 1983 grondig gerenoveerd, binnen de beperkte ruimte. 
Intussen veranderde de wereld en het koopgedrag van de mensen. Men merkt nu twee soorten klanten. De ene koopt lage prijzen zonder eisen te stellen aan kwaliteit. De andere groep zoekt echte kwaliteit en eist de daarbij horende kennis en service van de verkoper. En dat wordt erg zeldzaam… maar blijft onze specialiteit.

 
Natuurlijk kende ook ons aanbod in de loop der jaren een duidelijke evolutie. Ervaring plus ontelbare bezoeken aan internationale schoenbeurzen zorgden voor een steeds sterker aanbod van kwaliteitsschoenen. Tegenwoordig is met natuurlijke materialen werken een must.  Ook verkiezen we productie in landen die zich aan de loonnormen houden en waar mensen- en kinderrechten gerespecteerd worden. Daarbovenop kwam steeds meer specialisatie in de allerbeste comfortmerken. 


Méér dan dertig jaar geleden verkochten we als één der eersten in België het merk MEPHISTO. In dit topproduct voor dames en heren werden we intussen onklopbaar qua aanbod en kennis. Maar ook diverse andere merken die zich toespitsen op draagplezier en gemak vullen onze rekken.


Zelf ben ik tussen de schoenen opgegroeid. Een zestal jaren leidde ik ons filiaal “Vicky Junior” met kleding en schoenen voor kinderen in Dendermonde. En met zeven jaar dienst bij firma Timmermans, leerde ik ook hoe de schoenenverkoop er in grotere verkoopoppervlakte aan toe gaat. Sinds voorjaar 2012 ben fulltime voor u present in “Eva’s Vicky Shoes” waar ik zo nodig ook nog op de ruggensteun van moeke kan rekenen. U merkt: bij ons zit U op de juiste plaats voor een betrouwbare aankoop van schoenen.

Photocredit: Jeroom Vanderbeke

vragen?

contacteer ons!

VRAGEN? 
CONTACTEER ONS!

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Of heeft u misschien een vraag over één van onze producten? Of wilt u gewoon even Hallo zeggen? Aarzel niet om ons te contacteren met onderstaand contactformulier of via evavickyshoes@hotmail.com, wij beantwoorden uw vraag met plezier en zo snel mogelijk!

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Of heeft u misschien een vraag over één van onze producten? Of wilt u gewoon even Hallo zeggen? Aarzel niet om ons te contacteren met onderstaand contactformulier of via evavickyshoes@hotmail.com, wij beantwoorden uw vraag met plezier en zo snel mogelijk!

ADRESf2

Scheldestraat 65

9140 Temse